ШУНКОВАР
Шунковар
Как да готвите домашна шунка без промишлени количества и нездравословни химически добавки?
Бързо ще приготвите прясна и вкусна шунка от качествено свинско, заешко или пилешко месо, обреботено лесно и здравословно, подходящо за деца.
Шунковарът е цилиндричен контейнер, в който поставяте месото и го натискате в пластмасовата тобричка с помощта на диск. Контейнерът остава затворен, а месото – плътно притиснато. След като бъде приготвено, месото се вади лесно чрез торбичка. Контейнерът е подходящ за готвене на 1 - 1.2 кг месо. Инструкциите и рецептите са включени в комплекта. Към продукта е добавен и термометър, който ви позволява да следите температурата в шунковара през целия процес на готвене.
Размери: диаметър 10 см, обща височина 20 см, височина на контейнера 17 см.
Материал: висококачествена неръждаема стомана 18/10
Шунковарът може лесно да се разглоби и почисти. Подходящ е за съдомиялна машина.
.Комплекта включва:
-Шунковара
-пликове за месо- 10 броя, с размери 30/19см.
-термометър от неръждаема стомана: 0 ° С до 120° С,
- капак за притискане на месото ,
- рецепти
Инструкции за подготовка :
- накълцваме 1 кг месо според рецептите по-долу и го намачкваме продължително с подправките
- слагаме пликчето за варене на шунката в шунковара и го пълним със сместта. Оставяме за 1-2 дни в хладилника, за да се смесят месото с подправките
- поставяме шунковара в друг съд с вода за 90-120 минути на не повече от 70-80 градуса. Топлината се проверява с приложения към комплекта термометър.
- оставяме да се охлади и режем на парчета - добър апетит!
Снимките са на наши клиенти изтествали продукта.
Technical | |
Плик за печене | Плик за печене |