Комплект бамбукови дъски за рязане

New Комплект бамбукови дъски за рязане

Изработени от премиум бамбук - изработени от премиум бамбук, нашите дъски за рязане са естествено антимикробни и лесни за почистване. Бамбукът също е по-нежен към остриетата на ножовете, отколкото другите видове дърво, поддържайки ножовете ви по-остри за по-дълго време.

ПРЕДОТВРАТЯВАЙТЕ СМЕСВАНЕТО - Ясно обозначените раздели на върха ви дават възможност да знаете за какво е предназначена всяка дъска за рязане - риба, птици, месо или хляб. Разделянето на суровите ви меса от варени храни или плодове и зеленчуци намалява кръстосаното замърсяване, поддържайки вашето семейство здравословно.

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ - Всяка дъска за рязане се плъзга лесно обратно към включената бамбукова основа, като държи дъските ви елегантно организирани. Компактният размер  използва ефективно вашето пространство, така че имате повече място за работа с кулинарната си магия.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА - Комплект от 4 дъски за рязане,  размерите са 35.7*27.9*10.2cm  за пълният комплект, който  включва и основа със стойка за дъските за компактно пространство. Всяка дъска е с размери 23/28/1 см.Само ръчно миене, съдомиялна машина не се препоръчва.

 

 

Този удобен комплект прави безопасното приготвяне на храни толкова лесно, колкото може да бъде. Изработена от висококачествен бамбук, всяка дъска е естествено антимикробна, предотвратявайки развитието на бактериите. Бамбуковата конструкция също е много по-нежна към ножовете, отколкото другите видове дърво, така че ножовете ви остават по-остри, по-дълги. Стилизирани картини в горната част на всяка дъска ви помага да изберете този, от който се нуждаете с един поглед. Четири различни дъски - за риба, птици, месо и хляб - помагат за запазване на типовете храни, за да се предотврати кръстосано замърсяване. Най-хубавото е, че дъските за рязане се съхраняват лесно в включената в комплекта база, като ви освобождават пространство за други уреди. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
  • Views: 15277
  • Код на продукт: BB-001
  • Наличност: В наличност
  • 39.99лв
Шунковар Как да готвите домашна шунка без промишлени количества и нездравословни химически добавки?..
39.99лв 34.99лв
Размери: Дължина 26 см/Широчина 19 см/Височина 16 см Тежест: 0,128 Kg Материал: инокс, пластмаса ..
14.99лв